Sztárok

Berki Krisztián nagyon kínos helyzetbe került – videó

Amikor Berki Krisztián magánélete kerül szóba, sokszor kellemetlen helyzetbe kerül. Most az Éden Hotel egyik kiesett játékosa hozta zavarba a műsorvezetőt.

Sokáig kérdés volt, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztián még mindig együtt vannak-e. Bár ezt mindketten cáfolták az elmúlt hónapokban, sőt Berki Krisztián pár hete bejelentette, hogy már Cserpes Laurával van együtt, mégis akadnak, akik ezt nem bírják elfogadni. Közéjük tartozik az Éden Hotel utolsó lány kiesője, Adri is, aki az Éden Éjjelben kijelentette: Berki Krisztiánon látszik, hogy még mindig szerelmes Hódi Pamelába. Ettől persze mindkét műsorvezető zavarba jött, Berkin látszott, hogy nagyon kínos számára a szituáció. A magát überférfinak tartó Berki Krisztián reakciója azonban még ennél is beszédesebb volt, amikor figyelte, ahogy Pamela hevesen tiltakozik Adri kijelentése ellen.

Berki Krisztián nemrég más kínos pillanatokat is átélt a magánélete miatt, amikor Kárász Robi és Demcsák Zsuzsa élő adásban faggatták Cserpes Lauráról. Ettől az Éden Hotel házigazdája annyira zavarba jött, hogy végül a képernyőn szerelmet vallott az énekesnőnek.

Berki Krisztián kínos pillanatait az Éden Hotel kísérőműsorában a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top