Sztárok

Elváltozott Zimány Linda arca 1 év alatt – fotók

Egyre többször futunk bele abba a helyzetbe, hogy alig ismerünk rá Zimány Lindára. Éppen ezért megnéztük, milyen volt egy évvel ezelőtt még itthon, és milyen most, hogy Amerikában él. Vannak különbségek.

Zimány Lindának már Amerika a székhelye, és Kalifornia nemcsak az életstílusát, de külsejét is megváltoztatta. Míg egy évvel ezelőtt Zimány Linda a Miss Balaton versenyen adta át a koronát egy hazai szépségnek, idén már a Las Vegas-i Tropic Beautyt népszerűsítette. Úgy tűnik, Zimany Linda mögött nemcsak a háttér változott:

A két kép szinte köszönő viszonyban sem áll egymással, nem is beszélve arról a Zimány Lindáról, akit anno Britney Spears magyar hasonmásaként ismertünk meg.Talán Zimány Lindával valójában az történt, hogy kettős életet él, van egy magyar és egy amerikai énje, ennek köszönhető a változás. Ez a két fotó például pont egy év eltéréssel készül, az első tavaly áprilisban Magyarországon, a második pedig 2015 áprilisában a nagybetűs Kaliforniában. Kicsit olyan, mintha Zimány Linda a saját testvére lenne. Viszont ha egy kis játékra is vágysz, akkor kezdd el keresgélni a különbségeket a két kép között, hosszú percekre ki fog kapcsolni!

 

De ha már múltidézésbe kezdtünk, nem maradhat ki Zimány Linda emlékezetes debütálása a V-Tech Álmodoztam című klipjében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top