Sztárok

Friss: VV Fanni megváltoztatta a nevét!

VV Fanninak sikerült ValóVilág-történelmet írnia. Az egykori villalakó ugyanis megvált attól a névtől, ami híressé tette.

Óriási bejelentést tett Facebook-oldalán VV Fanni. A VV7 felejthetetlen szereplője ugyanis közölte követőivel, hogy megválik a VV címtől és megváltoztatja a nevét. Ráadásul nem “Dennisné” lesz belőle és nem is a “Szűzpöcök” titulust anyakönyvezteti, hanem visszatér gyökereihez, és a jövőben eredeti vezetéknevén fog szerepelni. Az indok? Nagyon egyszerű, ő már nem villalakó, így már nincs szüksége a VV Fanni megnevezésre.

Friss: VV Fanni megváltoztatta a nevét!

Eddig nagyon kevés ValóVilágosnak jött össze, hogy eldobja a VV vezetéknevet, ilyesmivel talán csak Majka, Baukó Éva és Molnár Anikó büszkélkedhet bár ők nem tettek ilyen drámai bejelentést. Így mostantól az ő csapatukat fogja erősíteni VV Fanni is, ha sikerül neki. Hiszen nem olyan egyszerű nevet változtatni. Ott van példának okáért Aleska Diamond, aki szintén arra vágyik, hogy eredeti nevén, Sáfrány Emeseként is ismertté váljon, ám az átállás lassú folyamat. Ilyesmivel korábban Michelle Wild is próbálkozott, de azt hiszem, soha senkitől nem hallottam, hogy Vad Katalinnak nevezte volna. Ennek fényében a VV7 egykori játékosának nem lesz könnyű dolga, főleg hogy nem egyszerű vezetéknévvel van megáldva, ugyanis VV Fanni született Novozánszki Fanni.

Ha szeretnétek velem felvenni a kapcsolatot azt Novozánszki Fanni néven tehetitek meg velem hisz már nem a villában vagyok 😉 Ezt az oldalt nem kezelem! Köszönöm cukik puszi mindenkinek!

Posted by VV Fanni hivatalos oldala on Tuesday, May 12, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top