Sztárok

Tóth Gabinak ezért nincs pasija

Tóth Gabi ritkán beszél a szerelmi életéről, de most ez sem volt tabutéma. Kiderült, az énekesnő teljesen tisztában van azzal, miért futottak zátonyra eddig kapcsolatai.

Tóth Gabi életében egy nagyon új helyzet állt elő, hiszen az énekesnő hosszú évek után most először szingli, és saját bevallása szerint ezt élvezi. “Nincs senkim, semmi pasi a láthatáron. A barátnőm ugyanúgy szingli, és mindig röhögünk, itt vagyunk két fiatal, szép lány, nem értjük, mi történik, hol vannak a pasik?! (…) Nem fogunk vénlányként meghalni, remélhetőleg lesz valami. De komolyra fordítva a szót: most a hátam közepére nem kívánok kapcsolatot. Most nagyon csodálatosan érzem magam, nem fogadtam szingliséget, de most muszáj megtapasztalnom azt, hogy milyen a magány, és ki vagyok én valójában”jelentette ki határozottan Tóth Gabi a Reflektor riporterének “Azért egy fél év múlva nem lenne rossz, ha már jönne valaki” – tette hozzá nevetve.

Tóth Gabinak ezért nincs pasija

A most 27 éves Tóth Gabi tíz évvel ezelőtt robbant be a köztudatba a Megasztárral, így első igazán komoly kapcsolatai mind a nyilvánosság előtt zajlottak. “A szakításaim nagy része nyilván a szakmai dolgaim miatt volt. Volt azért, mert valaki nem érezte magát sikeresnek, mert én sikeres vagyok, és ő nem bírta ezt elviselni. (…) Vagy pedig az, hogy valaki nagyon elkezdte élvezni ezt az életet velem, annyira, hogy aztán másnál kötött ki” – beszélt kendőzetlenül szakításairól Tóth Gabi.

Bár az X-Faktor most egy időre véget ért, Tóth Gabi rengeteget dolgozik. “X-Faktor nélkül jobban tudok majd koncentrálni a művészi tevékenységemre, előadóként és a Tha Shudras menedzsereként is. Ezen a téren van már némi tapasztalatom, hiszen évek óta magamat menedzselem, de zenekar képviseletét még nem csináltam. Amellett, hogy inspirál, nagy kihívás is számomra, és ez engem is visz előre” – árulta el nekünk korábban az énekesnő.

Tóth Gabiról készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top