Sztárok

Medveczky Ilona tarol a társkeresőn

Furcsa szórakozást választott magának Medveczky Ilona, a társkereső oldalakon múlatja az időt, ha nem tud aludni éjszaka.

Medveczky Ilona bármelyik korosztályt képes meghódítani, a fiatal és az idősebb férfiak is a lábai előtt hevernek – írja a Bors.

A barátaim mindig befizetnek egy évre az egyik társkereső oldalra. Ennél jobb szórakozást nem lehet kitalálni, amikor éjjel nem bírok aludni, és kinyitom a világhálót. De hogy milyen levelek jönnek a 16 évestől 91-ig! A 20–23 esztendősök vannak nyeregben, olyanokat írnak… Valami elképesztő, milyen magabiztosak a fiatalok. Túlságosan magabiztosak. Nem tudok, és nem is akarok idézni ezekből az ajánlatokból. Fogalmam sincs, hogy egyáltalán tudják-e, ki vagyok, mivel a Szombati esti láz óta nem nagyon voltam forgalomban” – mondta a táncművész, aki bár bevallotta, hogy magányos, nem tervez találkozót a netes hódolóival. “Amikor húszezer forintért megölnek embereket, bárki is azt gondolja, hogy egy ismeretlennel leülök egy asztalhoz, ha nem tudom, hogy kicsoda, vagy nem informáltam le? Nekem pontosan erre van időm…” – jelentette ki az Összezárva Friderikusszal felvételén Medveczky Ilona.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top