Sztárok

Itt folytatja Papp Gergő

Papp Gergő januárban távozott a TV2-től, azóta nem láthattuk a képernyőn. Most azonban kiderült, hogy hol folytatja tovább. Sőt még arról is napvilágra került néhány részlet, hogy miért hagyta el a csatornát.

Blikk úgy tudja, a távozásnak többek között az volt az oka, hogy Papp Gergő eladta a műsorát az RTL Klubnak, ősztől pedig hetente az RTLII-n láthatják a nézők a feleségével közösen készített realityt, a Pimasz urat. Papp Gergő a TV2-nél alkalmazottként dolgozott, most azonban saját maga gyártja majd a műsort.

Pimasz úr ezentúl az RTL-en alszik ott!. Ilyenkor mindenkiben felmerül, hogy a pénz miatt döntöttem így, de nézzenek lúzernek, akkor is bevallom, hogy nem így van. Egyszerűen úgy éreztem, hogy egy ideje már nincs ez a műsor a helyén kezelve a TV2-nél, láttam, hogy a csatornánál folyamatosak a változások, és azt is bevallom, már nem tudtam azonosulni a TV2 éppen aktuális arcaival. Ugyanakkor pedig riporterként folyamatosan követtem a konkurens csatornát, láttam, hogy profizmus övezi, és vágytam arra, hogy olyan emberekkel dolgozhassak együtt, akiktől van még mit tanulni. Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni” – mondta a lapnak Papp Gergő.

“Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a TV2-n lehetséges szereplő sztárok többségével már leforgattuk ezt a műsort. Az RTL-lel most új kapuk nyílnak, hiszen olyan sztárokat is megkereshetek, akik eddig szóba sem jöhettek. Nem beszélve arról, hogy a műsort már továbbfejlesztettük, úgyhogy ha esetleg kifogynánk az alanyokból, akkor is van ötlet a tarsolyunkban, de erről egyelőre szó sincs. A csatorna ugyanis úgy akarta megvenni a Pimasz urat, ahogy most van, így a következő évadra meg is kötöttük a szerződést” – részletezte a riporter.

Itt folytatja Papp Gergő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top