Sztárok

Ördög Nóra elsírta magát Medveczky Ilona miatt – videó

Ezen a héten Ördög Nóra lesz Friderikusz Sándor vendége. A csinos műsorvezetőnő olyan nehéz pillanatokat élt a forgatás során, hogy könnyekben tört ki.

Ördög Nóra meglepő titkot árult el az Összezárva Friderikusszal forgatásán. Az ének iskolájának igazgatónője elmesélte Friderikusz Sándornak, hogy anno összeveszett Medveczky Ilonával, ami a mai napig egy fájó pont számára. Friderikusz Sándor pedig jó diplomata módjára elhatározta, orvosolja ezt a problémát, így azonnal felhívta Medveczky Ilonát, hogy a két nő meg tudja beszélni a konfliktust. A váratlan fordulat annyira mélyen érintette Ördög Nórát, hogy elsírta magát és potyogó könnyek között beszélt a táncosnővel.

Ördög Nóra szereplése az Összezárva Fiderikusz című műsorban azért is különösen érdekes, mert ő vette át a műsorvezető helyét Az ének iskolájában. “Már az első perctől tudtuk, hogy én más karakter leszek, mint Sándor, akinek nem lehet a helyébe lépni. Nem is volt cél. Éppen ezért kaptam ezt az új titulust. Persze alapvetően műsorvezető vagyok, az »igazgatónősdi« csak egy játék, de az biztos, hogy vicces helyzeteket fog eredményezni” – mesélte nekünk korábban Ördög Nóra.

A videóra kattintva megnézheted, hogyan beszélt Ördög Nóra és Medveczky Ilona:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top