Sztárok

Kozso videóüzenetet küldött Amerikából

Kozso hónapokkal ezelőtt utazott Amerikába gyógyulni. Eközben csak remélhettük, hogy valóban jól van, most saját maga üzent a rajongóinak egy videofelvételen.

Hónapok óta nem lehetett róla hallani, most megtörte a csendet. Kozsót tavaly novemberben agyértágulattal operálták, állapota nagyon súlyos volt. Miután kiengedték a kórházból, Amerikába utazott gyógyulni. Többször is felröppent a hír, hogy már a visszatérést tervezi, de ő maga sosem erősítette meg ezt, most azonban egy videoüzenetet küldött a rajongóinak. A felvételen jól látszik, hogy rengeteget fogyott, a Bors információi szerint nagyjából 30 kilót. A fogyás mellett az is szokatlan lehet, hogy a videón nem látszik a legendás tincs, és az énekes szakállt növesztett.

A lap azt is megtudta, mikorra várható a nagy visszatérés. “A műtétje óta sokszor kellett kiállni Kozsóért, de szívesen tettem, hiszen a ’90-es évek egyik legnagyobb popelőadójáról beszélünk. Vele és kedvesével napi szinten tartom a kapcsolatot, próbáltam végigkövetni az amerikai gyógykezelését is. Örömmel jelenthetem be, hogy Kozso júniusban hazajön, és újra hallhatjuk a legendás Ámokfutók-dalokat a retrofesztiválokon. Azt gondolom, hogy ez közös siker a Mesterrel, arra kérek mindenkit, hogy most szorítson neki, hogy egy ilyen súlyos betegség után vissza tudjon térni szeretett közönsége elé, a számára a világot jelentő színpadra!” – mondta Mára Krisztián, az I Love Retro menedzsere

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top