Sztárok

Már megint pucérkodott Kim Kardashian

Nem sokat bízott a képzeletre Kim Kardashian a sivatagi fotózás során, de a pucérkodása nem volt ok nélküli, ahogy ő fogalmazott.

Néhány fehér festékcsíkot leszámítva, Kim Kardashian teljesen meztelen képeket készíttetett a weboldalára a Kardashian show legutóbbi epizódjának forgatásán. Mindezt pedig meg is akarta magyarázni: “Pikkelysömöröm van, de nem tehetek ellene semmit, és úgy gondolom, nincs okom rá, hogy kellemetlen legyen. Ideje hogy jobban érezzem magam a bőrömben, ezért az összes bizonytalanságomtól meg akartam szabadulni a nagy fotózás előtt. Kényelmes volt meztelenül pózolni, és így legalább nem figyel majd senki a bőrömre.”

A világ legtöbbet fotózott nőjeként Kim Kardashian megdöbbentette már néhányszor az internetezőket, akik most is szétszedték: ostobának tartották a magyarázatát, és leginkább azt nem értették, mióta van szüksége kifogásra Kim Kardashiannek a pucérkodásra.

Kardashian legújabb képeiért kattints a galériára:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top