Sztárok

Éden Hotel: Adri nagy bejelentést tett

Az utolsó lány, aki elhagyta az Éden Hotelt, Adri volt, aki bár nem vitte el a főnyereményt, úgy tűnik, a szerelem tényleg rátalált a hotelben.

Hirtelen nem tudok sok olyan szerepelőt felsorolni, akik igazán emlékezetesek lesznek az Éden Hotel harmadik évadából, de a legfrissebb kieső, Adri mindenképpen az lesz. Ő volt az a szereplő, aki a nagybetűs Szerelmes Nő karakterét belevitte a játékba, és párjával, Patrikkal hozták a trash-romantika faktort. Most pedig Adri elárulta nekünk, heves érzelmeiknek a játék nem szabott határokat. Patrikkal azóta találkoztunk már. Megbeszéltük a bent történt eseményeket és adunk esélyt a folytatásnak” – tudtuk meg az Éden Hotel egykori játékosától, akinek így szerelmi életéről még biztosan fogunk hallani. “Amikor kiestem és utaztam a repülőn hazafelé, átgondoltam a bent töltött 55 csodás napomat. Picit megbántam, hogy lefeküdtem bent Patrikkal, mivel a családomnak ígéretet tettem, hogy ez nem fog előfordulni. Megbántam, hogy nem taktikáztam annyira, és teljesen Patrikra koncentráltam – tette hozzá.

Éden Hotel: Adri nagy bejelentést tett

Ám a látszat ellenére Adri életének középpontjában nem egyedül Parik áll. Az Éden Hotel exlakójáról eddig is tudtuk, hogy szenvedélye az éneklés, nem véletlen, hogy korábban az X-Faktor válogatóján is feltűnt, a TV2 műsora pedig adott egy lökést a karrierjének. “Az éneklés örök szerelem marad az életemben, szóval nem adom fel! Nagyon szeretnék egy saját dalt! Azóta voltam fellépni Velencében, Olaszországban egy rendezvényen, illetve lehetséges, hogy a régi zenekarommal is újra folytatjuk a közös munkát”beszélt terveiről Adri, aki kezdetek kezdetén így mutatkozott be:

Éden Hotel: Adri nagy bejelentést tett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top