Sztárok

Harry herceg: “Ilyen képet kaptam a kis Charlotte-ról”

Új-Zélandon tartózkodik hivatalos látogatáson Harry herceg, ott nyilatkozott egy tévének Charlotte hercegnőről.

Uralkodónak kijáró fogadtatásban részesült Harry herceg, amikor Új-Zélandra érkezett: a miniszterelnök rázott kezet vele a repülőtéren, a kormányzó palotájának kertjében pedig hagyományos maori tánccal köszöntötték. Persze kézfogáskor az orrukat is összenyomták, ahogyan az arra szokás. Bankett, koszorúzás, beszédek után Harry a csodálatos új-zélandi vidékekre utazott. Az egyik tengerparti kis városban adott interjút egy tévéstábnak. Persze megkérdezték Charlotte hercegnőről is. “A fotók alapján nagyon aranyos, alig várom, hogy alaposan megnézzem és a karjaimban tartsam. Vilmos két képet is küldött nekem róla, az egyiket már mindenki látta, lehozták az újságok, a másikat nem. Az otthon készült, amint György herceg a kezében tartja a húgát. Édesek.”

Persze a riporter el akarta kérni a fotót, de Harry nem adta, így erre a fényképre várni kell.

Mi azonban találtunk 31 évvel ezelőttről egy ugyanilyen fényképet, azon Vilmos herceg tartja a karjában öccsét, ugyanilyen fotót küldhetett  a testvére Harrynek.

Harry herceg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top