Sztárok

Éden Hotel: köztük van a győztes

Célegyenesbe ért az Éden Hotel, hétfő este csatlakozik a csapathoz az utolsó fiú, így a jelenleg bent levő lányok közül az egyik már biztos, hogy elviszi a főnyereményt. Lássuk, kik ők!

Mariann

Érdekes helyzet állt elő az Éden Hotelben, hiszen a kezdő lányok közül már mindenki kiesett, így talán Mariannt lehet a legrégebbi lánynak nevezni. Mariann első este költözött be, aztán szépen el is búcsúztunk tőle nem sokkal később. De a rezzenéstelen arcú lány olyan, mint a bumeráng, visszatért a hotelbe, azóta pedig nagyon határozott léptekkel halad a főnyeremény felé.

Barbara

TV2 realityjének “kötelező” felnőttfilmese Mariannhoz hasonlóan rezignált hanggal és arccal menetel a fődíj felé. A lány számára egyébként nem ismeretlen a valóságshow műfaja, korábban Baukó Éva mellett láthattuk az Élet Show-jában. Vajon, mi lesz a következő lépés számára? Bele se merünk gondolni.

Orsi

Orsi a TV2 taktikai valóságshow-jában azzal tette emlékezetessé magát – már ha tényleg emlékezni fogunk rá egy hónap múlva is –, hogy beérkezését követően egy nap alatt két fiúval is csókolózott, ráadásul nem azért, mert küldetése volt. Nem tudjuk, hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy megnyerje a játékot, de a “top 5”-be való bejutását elérte vele. Egyébként álma, hogy a nyereményből Indonéziában nyisson éttermet. Hoppá!

Éden Hotel: közülük valaki biztosan elviszi a főnyereményt

Tina

Talán nem is oly meglepő, hogy Tina a fitneszedző éppen Bencében, a személyi edzőben találta meg, ha nem is élete, de Éden Hotel-beli szerelmét. A pár elég gyorsan szexszel pecsételte meg a kapcsolatát, és azóta is kéz a kézben mennek a fődíj felé. Vajon ők lesznek a Éden Hotel 3 Mátéja és Edinája, akik az előző széria fináléjában végig szorongatták a hűséggömböt, így együtt vitték el a főnyereményt? Nem hiszem.

Éden Hotel: közülük valaki biztosan elviszi a főnyereményt

Laura

Laura talán a legszürkébb a lányok közül, így nem is csoda, hogy a legjelentéktelenebb fiú a párja, Gyula. Így nem is igazán tudunk róla mit mondani, inkább hagyjuk, hogy ő mutassa be saját magát: “Egy kettős személyiség veszett el bennem, egyszer a szívem, egyszer pedig az eszem vezérel” – hat ilyen lány az Éden Hotel főnyereményének esélyese.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top