Sztárok

Először beszélt szerelméről Dobó Kata

Dobó Kata és Anger Zsolt szerelme már hosszú ideje nem titok. Számos újságcikk jelent meg róluk, ám ők idáig nem kommentálták ezeket. Most végre Dobó Kata megtörte a csendet.

Dobó Kata és Anger Zsolt január óta alkotnak egy párt, ám magánéletükről nem szívesen beszélnek. Olyannyira nem, hogy Dobó Kata négy hónapot várt azzal, hogy először nyilatkozzon kapcsolatukról. Dobó Kata és szerelme főszereplésével, hétfőn este mutatják be a Közelebb című darabot. A premier kapcsán adott közös interjút az Aktívnak a színésznő és Anger Zsolt, amiben Kata egyetlen mondatot szerelmüknek is szentelt:

Szerencsére jól (megvagyunk), mert sokat dolgozunk.

Egyelőre ennyi, amit biztosan tudhatunk Dobó Kata kapcsolatáról Anger Zsolttal. Ezt a kijelentését pedig a színésznő Facebook-oldalán az elmúlt hónapokban megjelent posztok is alátámasztják.

Dobó Kata a Közelebb első próbája előtt kifejezetten szerelmes hangulatba kerül: 

Süt a nap, gyerkôc csibészkedik az óvodában, szerelem illat a levegôben, én pedig elkezdem próbálni a Closer címû darabot. #feelinggood

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on Wednesday, March 18, 2015

Sőt, Anger Zsolttal voltak együtt bulizni is:

Ez pedig az eddig egyetlen Dobó Kata által posztolt közös fotójuk:

Javában zajlik a Closer próbája. Pontosan mához három hétre bemutató az Átrium Film-Színházban!!!! Átrium Film-Színház Anger Zsolt hivatalos oldala

Posted by Dobó Kata hivatalos oldala on Monday, April 20, 2015

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top