Sztárok

Nem találod ki, mivel tért vissza BB Pongó

Az egykori Big Brother-es Pongó, aki még a Való Világot is megjárta, kivételesen nem egy újabb realityvel tért vissza a köztudatba. A valóságshow-veterán ennél sokkal nagyobb dolgot tett le az asztalra.

Már megszoktuk, hogy a régi valóságshow-hősök időről időre visszatérnek a címlapokra, általában botrányokkal. Ám nem így történt ez a Big Brother egykori játékosával, Pongóval, aki egyenesen egy Guinness-rekord-kísérlettel hívta fel magára újra a figyelmet. Na nem arra kell gondolni, hogy a volt fehérnemű-kereskedő megdöntötte volna a legtöbb eladott bugyi rekordját, ennél komolyabb kihívás elé állította magát. A most 50 éves BB Pongó a fejébe vette, hogy a világon elsőként 50 órán keresztül edzett, ötperces szünetekkel megszakítva, és megcsinálta. Az ex-Big Brother-es vérvételen is átesik majd, hogy a doppingolás gyanúját elkerülje, ezt követően teljesítménye bekerült a magyar rekordok könyvébe, és kérvényezheti, hogy a Guinness is elismerje és hivatalossá tegye azt – írta meg a Bama. Ráadásul ne gondoljátok azt, hogy BB Pongó ezzel a visszatérő akcióval csak magát akarta újra megmutatni, hanem valós célja az volt, hogy a mozgás fontosságára irányítsa a figyelmet. Hát ilyen nemes ügy érdekében gyúrt napokon keresztül, megállás nélkül BB Pongó.

A videóra kattintva felidézheted a 2000-es évek Alekoszát, BB Pongót fénykorában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top