Sztárok

Durván összeverték VV Simont

Megrázó posztot tett közzé Facebook-oldalán VV Simon, amihez fotókat is csatolt.

Durván összeverték VV Simont egy koncerten, erről pedig az egykori valóságshow-hős a Facebook-oldalán számolt be. A volt villalakó szerelmével, Czutor Zoltán lányával volt bulizni, mikor összetűzésbe került a biztonságiakkal. VV Simon verekedésbe keveredett, ami során több sérülést is szerzett, az ezekről készült fotókat közösségi oldalán mutatta meg. Barátnője, Szonja pedig a verekedés után a rendőrségen töltötte az éjszakát.

“Tegnap Parno Graszt koncertről kirángattak engem és a barátnőmet, mert 3 embert zavart hogy mezítláb táncolunk. a biztonságiak »finoman« kitessékeltek, majdnem eltörték a karomat, majd az egyik fel is képelt. a barátnőmet bevitték az általunk kihívott rendőrök. a tulajdonosnő vérmesen »garázdaságra« hivatkozva fenyegetett bennünket és hogy nem szeretne többet látni ott és kártérítési perrel fenyegetőzött” – írja Facebook-oldalán VV Simon.

 VV Simon teljes bejegyzését és fotóit itt megnézheted

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top