Sztárok

Osvárt Andrea nagyon pikáns fotót posztolt

Szuperdögös képpel dobta fel a vasárnapot Osvárt Andrea. A színésznő egy tőle szokatlanul forró hangulatú fotóval kedveskedett rajongóinak.

Osvárt Andrea legújabb filmjéből osztott meg egy fotót a közösségi oldalán. Ráadásul a színésznő egy nagyon pikáns képkockát választott, melyen partnerével hevesen csókolóznak. A dögös fotó a Words Apart című készülő görög filmből származik, melyben Osvárt Andrea mellett a világhírű J. K. Simmons is szerepet kapott. A mozi egyébként három különálló szerelmi szálat dolgoz fel, melyek a végén összekapcsolódnak, így a történet és Osvárt Andrea fotója alapján bizonyára sok pikáns jelenetre számíthatnak majd a nézők.

Mivel Osvárt Andrea évekig élt Olaszországban és sok külföldi barátja van, ezért pár napja egy mókás Facebook-misszóba kezdett. A színésznő elhatározta, segít ismerőseink megtanulni magyarul. Ám nem a megszokott módon. Osvárt Andrea a magyar nyelv furcsa szavait választja ki, hogy azokat először tükörfordításban tálalja, majd elmagyarázza őket. Az első leckékből internetes diákjai megismerkedhettek a balfék, csigavér és nyakleves szavakkal.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top