Sztárok

Nem is tudtad, hogy Hódi Pamela ennyire csinos – fotó

Hódi Pamela a lezser ruhákat részesíti előnyben, így ritkán láthatjuk, mennyire csinos a műsorvezetőnő valójában. Ám most végre megmutatta, nekünk meg leesett az állunk.

Hódi Pamela szupercsinos fotóval örvendeztette meg a facebookozókat vasárnap. A fiatal édesanya és műsorvezető egy ideje az egyik divatmárka arca, és most a legfrissebb fotósorozatából mutatott meg egy képet. Hódi Pamelától az egyszerű pólókat, szakadt farmerokat és buggyos ruhákat szoktunk meg, így természetes, hogy meglepődtünk, mikor megláttuk az új, nagyon nőies szerelésben. Bár Berki Krisztián egykori párjának a lezser ruhák is nagyon jól állnak, látva legfrissebb fotóját, én bátorítanám, hogy többször vegyen fel ilyesmit, hiszen elképesztően csinos.

Egy ember egyszer a buddha elé állt és így szólt…-Én boldogságot akarok!Buddha azt felelte…-Távolítsd el az “Én”…

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on Sunday, May 10, 2015

Ám Hódi Pamela nem az a híresség, aki csak a tökéletes képeket mutatja meg magáról. A napokban kislányával, Natasa Zselykével készített egy szelfit, amin smink nélkül, láthatóan fáradtan, de vidáman szerepel. Mi ezt az oldalát is szeretjük.

Kócosan, smink nélkül, ráncosan, otthoniban! Ez a kényelmes, a valóság és a legjobb❤️❤️❤️

Posted by Hódi Pamela – hivatalos oldal on Friday, May 8, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top