Sztárok

Éden Hotel: Adri megmutatta tökéletes alakját – videó

Péntek este Adrinak kellett elhagynia az Éden Hotelt, a műsort követően pedig az Éden Éjjelben vendégeskedett, ahol megmutatta, már nyoma sincs a pluszkilóknak, amelyek felszaladtak rá Costa Ricán.

Az Éden Hotel rajongói tudják, Adrinak nagyon sok problémája volt súlyával a játék során. Bár Adri szerintünk akkor is jól nézett ki, a lány mégis vélhetően diétázni kezdett, miután véget ért számára a verseny, az eredményt pedig be is mutatta. Az Éden Hotel egykori játékosát Berki Krisztián és Hódi Pamela látták vendégül az Éden Éjjelben, ahova Adri egy nagyon csinos ruhában érkezett. Hosszú szoknyát és derék felett végződő pólót választott, ami kiemelte, sokat fogyott, mióta hazatért Costa Ricáról. Bár szerintem az alakja most már pláne tökéletes, Adri mégis arról beszélt a műsorban, hogy szeretne többet edzeni és még inkább formába hozni magát.

A hízás nemcsak az Éden Hotel lakóinak okoz problémát, a járványos súlygyarapodás már más valóságshow-ban is okozott nehéz perceket az érintetteknek. A VV7-ben például  Fanni omlott össze, amikor rájött, hogy a villában felugrott rá pár kiló. Egy korábbi széria szereplője, Viki, pedig 22 kilóval nyomott többet, amikor kiesett a játékból, mint beköltözéskor.

A videóra kattintva megnézheted Adri tökéletes alakját:

Itt pedig egy galériát láthatsz arról, mennyit változtak a VV7 lányai a villában:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top