Sztárok

Szuper képek: kiköpött Middleton nagypapa a 21 hónapos György herceg

Nagyapja, Michael Middleton csillogó szemét, gomborrát és megnyerő mosolyát örökölte György herceg. Nézzétek csak, kire ütött a trónörökös!

Middleton nagypapa gödrös arcát örökölte György herceg. A brit sajtó szerint a 21 hónapos trónörökös azért lesz jóképű, szívtipró felnőtt, mert édesanyja apjára hasonlít. Egy bóknak tűnő, de inkább epésnek mondható megjegyzést is intézett a királyi családhoz a Daily Mail szerzője, aki szerint, az is fontos, hogy Michael Middelton 65 éves, és még van haja, míg a 32 éves Vilmos herceg már most kopasz.

Amikor György herceget hazavitték a kórházból, Vilmos herceg azt válaszolta a fotósok kérdésére, hogy a fia az anyjára ütött. Katalin akkor azt felelte: “nem vagyok ebben teljesen biztos”. Nos, ami a kinézetet illeti, bizony tiszta Middleton a kisfiú.

György herceg húga, Charlotte hercegnő viszont a Spencer család szerint pont olyan, mint Diana hercegnő volt. Vilmos herceg nagybátyja Charlotte születése után egy eddig nem látott csecsemőkori fotót hozott nyilvánosságra Dianáról, és szerinte kísérteties a hasonlóság. Te mit gondolsz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top