Sztárok

Évekig szóba sem állt egymással Friderikusz Sándor és Medveczky Ilona

Friderikusz műsorának vendége Medveczky Ilona volt, aki elárulta, hogy nem mindig volt jó kapcsolat közte és a tévés között – írja a Blikk.

Friderikusz műsorának vendége Medveczky Ilona volt, aki elárulta, hogy nem mindig volt felhőtlen a kapcsolata a tévéssel, mert a műsorvezető egy alkalommal vérig sértette – írja a Blikk. “Nem is akarom elmondani, hogy pontosan mit kérdezett, de legyen elég annyi, hogy alig tértem magamhoz a döbbenettől. Nem is értettem, hogy az akkor még »tinédzser« Sándor miért faggatott olyan furcsa dolgokról. Mindenesetre elordítottam magam, és a biztonsági őrökkel kivezettettem a Budai Parkszínpad területéről. Utána hosszú évekig nem is beszéltünk… Végül elvállaltam a show-jában egy beszélgetést. Akkora tisztelettel, alázattal fordult felém, hogy teljesen elszállt a mérgem. Ma már jó a kapcsolatunk, ezért is töltöttem vele 24 órát” – mondta Medveczky Ilona.

Évekig szóba sem állt egymással Friderikusz Sándor és Medveczky Ilona

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top