Sztárok

Friss: közleményben üzent Katalin hercegnő és Vilmos herceg

Figyelmeztető levelet küldött szét a Kensington-palota a sajtó munkatársainak. Vilmos herceg nyomatékosan felszólított mindenkit, hogy ne készítsenek róluk paparazziképeket.

Kevesebb, mint 24 órája utazott el vidéki otthonába Vilmos herceg és családja. Az immár kétgyermekes Katalin hercegnő és férje egy időre búcsút intettek Londonnak, és vidéki birtokukra, Ammer Hallba költöztek. Három-négy hónapig zárt kapuk mögött fogják élni az életüket, a következő nyilvános megjelenésük Charlotte hercegnő keresztelője lesz. Úgy tűnik azonban, hogy továbbra sincs nyugtuk. A fotósok mindenhová követik őket.

Vilmos herceg ezért egy felszólító levelet küldött körbe a fotósoknak és a fotóügynökségeknek. Kiemelik benne, hogy korábban számos alkalommal megsértették a herceg és családja magánéletét. Megkérnek mindenkit, hogy ne próbáljanak meg lesifotókat készíteni a birtokukra befotózva, megsértve ezzel a magánéletüket. További részletek a levélben:

Friss: közleményben üzent Katalin hercegnő és Vilmos herceg

 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top