TV-sztárok

B. Tóth László nagyon beteg volt, ezért életmódot kellett váltania

A legendás rádiós nem vette észre a tüneteket, de felesége résen volt.

Őszintén vallott néhány évvel ezelőtti stroke-járól B. Tóth László. A 72 éves legendás rádiós és dj húsz évvel fiatalabb feleségének köszönheti, hogy nem lett nagyobb baja. 

„Észrevette, hogy lebiggyedt a szám széle, és a bal kezemmel nem tudtam megfogni semmit. Én közben harcoltam, hagyj engem békén, ne hívj mentőt. Teniszezni kell mennem, nem érek én erre rá! Szerencsére nem hagyta magát” – mesélte a Borsnak a Poptarisznya korábbi műsorvezetője. Az orvosok azt mondták B. Tóthnak, hogy még épp időben került kórházba, ahol infúziót és gyógyszereket kapott.

Fotó: Neményi Márton

Fotó: Neményi Márton

A rádiósnak óriási szerencséje volt, a stroke esetében ugyanis minden perc számít. B. Tóth Lászlónak nem volt szüksége rehabilitációra, de életmódján változtatni kellett.

„Hetvenéves voltam akkor, és egy kicsit lassítottam, ami nem azt jelenti, hogy leállok” – jegyezte meg B. Tóth, aki csinálja saját rádióját a poptarisznya.hu-n, és minden vasárnap hallható a Retró Rádió Poptarisznya című műsorában. Fellépéseket ugyanakkor már csak hétvégén vállal.

Olvasd el korábbi beszélgetésünket B. Tóth Lászlóval!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top