Sztárok

Új pasija van Aleska Diamondnak

Ismét rátalált a szerelem Aleska Diamondra, aki néhány hónapja újra párkapcsolatban él, ráadásul új szerelmének főzni is szokott.

Aleska Diamond a napokban megkapta élete első címlapját egy gasztromagazinban, így a főzéssel kapcsolatban hívtam fel. Ám konyhai praktikáknál sokkal többet tudtam meg arról, hogy mi újság van vele mostanában. “Kifejezetten háziasszonytípus vagyok. Imádok a konyhában lenni, sokat főzök magamnak, a barátaimnak és a jelenlegi páromnak is” – jelentette ki lazán Aleska Diamond, aki eddig nem beszélt arról, hogy új férfi lenne az életében. “Már egy éve ismerjük egymást, de csak három-négy hónapja fordult komolyra a kapcsolatunk. De egyelőre még nem szeretném bemutatni” – mesélte hallható boldogsággal a hangjában Aleska Diamond, aki annyit azért még elárult nekünk a férfiról, hogy milyen náluk egy közös vacsora.

“Szerencsére nyitott az egészséges életmódra, így szereti azokat az ételeket, amiket én is, és nem kell külön két menüt főznöm. Persze neki azért néha csinálok húst is” – tudtuk meg Aleskától, aki már azt sem titkolja, következő könyvében sok recept és tanács lesz az egészséges életmódhoz. “Ezekben a témákban kapom a legtöbb kérdést, és nem mindegyikre tudok válaszolni. Ezért döntöttem úgy, hogy ezeket összegyűjtöm egy könyvbe – mesélte lelkesen.

Galériánkra kattintva ízelítőt kaphatsz abból, milyen ételek lehetnek majd Aleska Diamond új könyvében:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top