Sztárok

Görög Zita megmutatta retusálatlan modellképeit – fotó

Nagy örömünkre egyre több magyar sztár gondolja úgy, hogy fontos a természetességet hirdetni. Most Görög Zita vállalta be, hogy megmutassa magát retus nélkül.

Görög Zita két gyermek édesanyja, akit legutóbb fürdőruha-fotózásra kérték fel. A képsorozatból néhányat Görög Zita a közösségi oldalán osztott meg, ahol azt is elárulta, hogy a posztolt képeken semmilyen utómunka nem történt.“Nagyon jó hangulatú fotózás volt, ezt szerettem volna megosztani a közösségi oldalamon. Másrészt azoknak szerettem volna előzetest adni a képsorozatból, akik érdeklődnek a munkáim iránt.  Mivel a természetesség híve vagyok, örömmel posztoltam már a retusálatlan fotókból is. A modellekről gyakran gondolják azt, hogy csak olyan túlretusált képeket engednek megjelenni, amelyeken hibátlanul, tökéletesen sminkelve néznek ki. Én így, ezekkel a nyers képekkel is vállalom magam” – mesélt retusálatlan fotóiról Görög Zita, aki azt is hozzátette, a képmanipuláció nem mindig a teljes átváltoztatásról szól.

“Ez a szakma velejárója, néha ugyanis tényleg átesnek a ló túloldalára. Persze mint mindenben, itt is mértékletesség a fő szabály. Az ízléses képkorrekcióval nincs baj, azzal például, ha eltüntetik a hasamról a csíkokat, hogyha a fotózás előtt ültem. Ez valóban nem egy divatfotóra való dolog”magyarázta Görög Zita.

Amnesia kampány fotózáson :)Most még retus nélkül! 😉

Posted by Görög Zita on 2015. május 6.

Pár héttel ezelőtt Mádai Vivien volt az, aki bátran felvállalta retusálatlan testét szülés után fél évvel. Mi pedig nagyon hálásak vagyunk a modellnek és a műsorvezetőnek is, hogy saját fotóikkal, nemcsak szavakkal hirdetik a természetességet.

Galériánkra kattintva megnézheted Mádai Vivien fotóit:

Megnézem
Összes kép (1)
Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top