Sztárok

Nézegess szép képeket a ma 54 éves George Clooney-ról!

Poénkodhatunk azzal, hogy nézegessünk nem túl előnyös képeket George Clooney-ról, de olyat elvétve lehet csak találni. Május 6-án lett 54 éves a férfi, akiről azt gondoltuk, hogy soha nem házasodik meg, de tévedtünk.

George Clooney és emberjogi sztárügyvéd menyasszonya esküvőjétől volt hangos Velence tavaly októberben. Sokáig azt gondoltuk, hogy George tényleg csak a házi malacával hajlandó megosztani az életét, aztán jött Amal, és elkelt a világ leghíresebb agglegénye.

Nézegess szép képeket a ma 54 éves George Clooneyról!

Clooney a tőle megszokott eleganciát képviselte a nagy napon, egy Giorgio Armani öltönyt viselt, míg Amal visszafogott, hófehér csipke Oscar de la Renta-ruhát és csipkével szegélyezett, többméteres fátylat.

Nézegess szép képeket a ma 54 éves George Clooneyról!

Talán nem sokan tudják, de George Clooney-t 2013-ban letartóztatták a szudáni nagykövetség épülete elől. Az aktivisták – köztük Clooney és az apja – Szudán elnöke ellen tiltakoztak, mivel szerintük humanitárius katasztrófát okoz azzal, hogy nem engedi átjutni az élelmiszersegélyeket a határon.

A kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas Clooney korábban már volt házas. 1989-ben vette feleségül első nejét, akitől négy év után el is vált.

Shailene Woodley az Utódok című filmben George Clooney lányát alakította. Akkoriban egy interjúban így mesélt a színészről: “Soha életemben nem találkoztam még hozzá hasonló emberrel: mindenben támogat, tanácsot ad, és visszaadja azt a szeretetet, amit tőlem kap. Minden körülmények között tartja értem a hátát. Olyan, mintha a második apám lenne, rengeteget tanulok tőle, a tapasztalataiból.

Nézegess szép képeket a ma 54 éves George Clooneyról!

Tudod, hogy milyen epizódszerepeket játszott George Clooney, mielőtt orvosnak állt volna a Vészhelyzetben? Emlékszel még az Öreglányok (The golden girls) című sorozatra?

Nézegess szép képeket a ma 54 éves George Clooneyról!

Na, ki a karizmatikusabb?

2013-ban a Vészhelyzet Carol nővérét alakító Julianna Margulies arról mesélt, hogy mennyire örülne, ha George Clooney végre feleségül venné. “George és én sokat viccelődünk azon, hogy a forgatókönyvírók soha nem adtak minket össze a sorozatban. Szóval ha készülne egy mozifilm a Vészhelyzetből, reméljük, hogy összeházasítanak minket. Én igent mondok neki!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top