Sztárok

Leesik az állad attól, ki kérte meg Demcsák Zsuzsa kezét

Demcsák Zsuzsa élő adásban kapott házassági ajánlatot. Ennél pedig csak az volt meglepőbb, amikor kiderült, melyik kollégája kérte már meg korábban a kezét.

Demcsák Zsuzsáért csak úgy kapkodnak a híres férfiak. A TV2 műsorvezetője élő adásban kapott házassági ajánlatot a konyha ördögeként ismert Bereznay Tamástól. Ugyanis amikor Demcsák Zsuzsa a Mokkában arra panaszkodott, hogy éhes, hamar arra a megoldásra jutottak, Bereznay Tamásnak meg kéne kérnie a műsorvezetőnő kezét, és akkor minden reggel sütne-főzne neki. Azonban ezt a tervet Berki Krisztián képtelen volt szó nélkül hagyni, és muszáj volt elbüszkélkednie vele, hogy korábban már ő is megkérte Demcsák Zsuzsa kezét.

 “Nem tudom, hogy emlékszel-e, de beszéltük, hogy lehet, hogy nyáron összeházasodunk, ha van benne kellően sok pénz – mondta közepes komolysággal Berki »üzletember« Krisztián. – Csináljunk egy jó bulit, keressünk vele sok pénzt, Tamást pedig akkor legalább ki tudjuk fizetni, és csinál egy jó kaját” – szőtte a terveket Berki Krisztián, akiről tényleg nem vagyok meggyőződve, hogy csak viccelt. Mindenesetre a műsorvezetőnő szájából nem hangzott el egyszer sem a mindent eldöntő “igen”. Így Demcsák Zsuzsa, akitől két hete Gesztesi Károly kért randit élő adásban, ezen a reggelen sem kelt el.

A teljes beszélgetést a videóra kattintva megnézheted:

Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top