Sztárok

Cicciolinát halálosan megfenyegették

Egy őrült zaklatja Cicciolinát, aki annyira fél, hogy a testőre nélkül nem is meri elhagyni a házát – írja a Blikk.

A perverz zaklatót már keresi a rendőrség. Telefonon halálosan megfenyegette Staller Ilonát.

“Hónapokkal ezelőtt keresett meg először, hogy le akar velem feküdni. Valószínűleg egy magazinban látott, ahol szexi címlapfotóval szerepeltem.  Azóta telefonálgat, és a közösségi oldalamon keresztül írogat. Eleinte próbáltam neki elmagyarázni, hogy nem vagyok megrendelhető prostituált. Sokszor éjjelente hívogat, képes akár hajnali háromkor is feltárcsázni. Ocsmány dolgokat mond, vagy csak liheg. Amikor gorombán elutasítottam, azzal fenyegetett, hogy leszúr – mesélte Cicciolina a Blikknek. – Kijelentette, hogy nem lehetek másé, csak az övé! Biztos, hogy egy őrült pszichopata. A múlt héten feljelentést tettem a rendőrségen, állítólag már vizsgálják a bejövő hívásaimat, hogy azonosítsák az őrültet. Sajnos a fiam, Ludwig és a felesége most éppen hosszabb ideig Amerikában tartózkodik, így nem tudnak rám vigyázni. De Ludwigtól kaptam egy nagy fekete őrző-védő pitbullt, amit a fotózásokra és a fellépésekre is magammal viszek.”

“Csak a testőrömmel, Giannival hagyom el a lakást, még bevásárolni is csak a kíséretében megyek. Közben hozzám költözött Aurora, a barátnőm, ő is nyugtatgat engem. Idegen telefonszámot már nem veszek fel, de sajnos nem kapcsoltathatom ki a készülékemet, mert különben sok fellépéstől esnék el” – mondta Cicciolina, aki még mindig vállal erotikus fellépéseket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top