Sztárok

Bódi Sylvi ismét meztelenül pózol – fotó

Bódi Sylvi ugyan tavaly bejelentette, hogy többé nem vetkőzik, mégsem bír magával. Most a tengerparton dobta le a ruháját.

Lassan kijelenthetjük, Bódi Sylvi valószínűleg nagyon kevés ruhában érzi jól magát. Ezt bizonyítja, hogy a vízpart és a szörfözés szerelmese, így sok időt tölt bikiniben, továbbá az is, hogy már többször mutatta meg magát meztelenül, magazinokban és most Instagram-oldalán is. Bódi Sylvi jelenleg Bali szigetén hódol sportszenvedélyének, a festői környezet pedig ismét vetkőzésre késztette. Sylvi ez alkalommal egy sejtelmes meztelen fotót osztott meg rajongóival, a “paradicsomból” – ahogy ő nevezi a szigetet. A modell lassan két hónapja járja szörfös barátnőjével az ázsiai tengerpartokat, és egy ijesztő kalandon is túl vannak.Sylvi ugyanis pár hete Indonéziában kórházba került gyomorrontás miatt, ám legfrissebb fotóját elnézve nem is lehetne már egészségesebb:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top