Sztárok

Tovább dagad a botrány az Omega tagjai között

Béke helyett tovább nő a feszültség az Omegánál, Kóbor János és Mihály Tamás is máshogy látja a kialakult helyzetet – írja a Bors.

Mihály Tamás kiakadt Kóbor János nyilatkozatára. A zenész közösségi oldalán fakadt ki ismét – írja a Bors. “Én a magam részéről úgy gondoltam, hogy a Klubrádiónak adott nyilatkozatommal a dolgot lezártam. Igen ám, de tegnap egy bulvárlapban Kóbor oda nyilatkozott, hogy kvázi mit hőzöngök, nem is vagyok benne. Én meg azt gondolom, hogy ameddig az Omega név bármilyen formában benne van, addig én is benne vagyok, hisz negyvenhét éven keresztül a banda tagja voltam, vagyok” – írta Mihály Tamás, aki nyilatkozni már nem szeretett volna az üggyel kapcsolatban. Az Omega sajtóközleményt adott ki: “…Nem felel meg a valóságnak, hogy Mihály Tamás azért nem vesz részt az Omega Oratórium június 13-i Beat Mise koncertjén, mert azt politikai színezetűnek tartja… Az eseményen semmilyen szerepe nem volt és nem is lesz a politikának. Ezért kell visszautasítanunk Mihály Tamás hangulatkeltő reagálásait, miszerint politikai érzékenysége miatt nem vesz részt az eseményen, hiszen az ő részvétele az Omega Beat Mise-sorozatban fel sem merült.”

Tovább dagad a botrány az Omega tagjai között

 Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top