Sztárok

Berki Krisztián megint kiakasztotta az internetet

Berki Krisztián nem egy csukott könyv a közönség számára. Tudjuk, mit szeret: kislányát, önmagát és a pénzt. Ez utóbbit olyan nagyon, hogy legalább annyira szereti mutogatni mennyije van neki, mint szelfit készíteni önmagáról.

Néhány héttel ezelőtt Berki Krisztián komoly riadalmat okozott, mikor már tőlünk is pénzt szeretett volna kérni. Akkor kicsit megijedtünk, hogy a műsorvezetőnek talán mégsem mindig lapul húszmillió a zsebében, mint az Éden Hotel sajtótájékoztatóján. De most örömhírünk van: Berki Krisztiánnak még mindig sok pénze van! Ezt pedig fontosnak érzi, hogy tőle megszokott stílusban közölje a világgal. Most éppen ellenállhatatlan késztetést érzett arra, hogy Facebook-oldalán megossza, motort vett ajándékba cimborájának természetesen, csak azért, mert ő is kapott egyet, és nem szeretett volna egyedül száguldozni az utakon. Úgyhogy vigyázz, internet, hamarosan jönnek a motorozó Berki Krisztiánról a képek! Az biztos, kemény időszak elé nézünk.

Ez is pipa ☑️Megkaptam a társamtól, Istvántól életem paripáját ajándékba….???????? viszont, hogy ne egyedül motorozzak én meg vehettem Neki egyet ????????????????????☀️???? Silló & a berki

Posted by Krisztian Berki on Monday, May 4, 2015

 Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top