Sztárok

Ezt kapja Katalin hercegnő kislánya ajándékba

Vilmos herceg unokatestvére, Zara elárulta, hogy ő és férje ugyanazt az ajándékot szánják Katalin hercegnő szombaton megszületett kislányának, mint amit György herceg is kapott.

A Kensington Palota a Twitteren jelentette be, hogy Katalin hercegnő szombaton délelőtt egészséges KISLÁNYNAK adott életet. Kövesd velünk az eseményeket, és nézd meg nálunk a György herceg kistestvéréről készült első fotókat!

Mi mást is kaphat Zara Phillipstől, aki világbajnok lovaglásban, és férjétől, Mike Tindalltól, aki rögbiben világelső, Katalin hercegnő kislánya, mint egy mezt. Ugyanezt kapta György herceg is két évvel ezelőtt, egy babamezt a Leeds United csapat felirattal, és egyes számmal. Kistestvéréé majd a kettes számú lesz.

Mindez egyébként egy bájos fricska Vilmosnak, aki ellentétben Zaraval és Mike-kal nem a Leeds United csapatnak szurkol, hanem az Aston Villának. Tulajdonképpen már kisgyermek kora óta ez a csapat a kedvence, és megígérte, hogy ha a fia elég idős lesz hozzá, elviszi a focicsapat meccseire, ugyanis azt “nem tűrni”, hogy más egyesületnek szurkoljon.

Ezeket már olvastad Katalin hercegnőről?

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top