Sztárok

Ő helyettesíti Katalin hercegnőt

Várandóssága miatt jó pár hete nem jelent meg hivatalos eseményen Katalin hercegnő, és még pár hétig nem is fog. Jó barátnője, Vilmos herceg unokatestvére helyettesíti addig. De mikor tér vissza Katalin? Azt is eláruljuk!
Eljött az idő. Katalin hercegnőt beszállították a St. Mary kórházba, itt hozza világra második gyermekét. Kövesd velünk az eseményeket, és nézd meg nálunk a György herceg kistestvéréről készült első fotókat!

Utolsó nyilvános megjelenésén egy iskolát keresett fel Katalin hercegnő, mégpedig csodaszép pink kabátban. A gyermekek, a velük foglalkozó intézmények közel állnak Katalin szívéhez, mióta  bekerült a királyi családba, a legtöbb intézmény, amelyet meglátogatott, ilyen volt.

A szülés utáni első nyilvános megjelenése minden bizonnyal II. Erzsébet születésnapi parádéja lesz, melyet hagyományosan minden év június második szombatján tartanak – habár az uralkodó április 21-én született. Addig Katalin hercegnőt a férje unokatestvére, egyben jó barátnője, Beatrix hercegnő helyettesíti, aki egyébként esélyes arra, hogy a hercegi pár második gyermekének egyik keresztanyja legyen.

Beatrix hercegnő máris felkeresett két iskolát, melyeket eredetileg Katalinnak kellett volna meglátogatnia. A királyi család tagjainak naptára sokszor hónapokra, évekre előre betelik, a mostani látogatást is még akkor szervezték le, amikor senki sem tudta, hogy Katalin babát vár. De a látogatás Beatrixnak is jól jött. Egyrészt mert az utóbbi időben sokat foglalkoztak azzal, hogy november óta 12 alkalommal nyaralt, míg királyi kötelességeit elhanyagolja, így most szépíthet a róla kialakult képen, illetve mert egy diszlexiásokat foglalkoztató iskolát keresett fel, melybe egykor ő is járt.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top