Sztárok

Tóth Gabi az exével nosztalgiázott – fotó

Tóth Gabi legfrissebb fényképén nagyon meglepődtünk, hiszen az énekesnő egykori szerelmével, Markó Robival látható rajta, ráadásul nagyon dögös pózban.

Tóth Gabi egy nagyon bensőséges posztban mondott köszönetet exkedvesének, Markó Robinak. Az énekesnő a tánc világnapjáról emlékezett meg egy fotóval, ami a 2013-as Szombat Esti Lázat követő egyik fellépésükön készült Markó Robiról és róla. Tóth Gabi ebben a műsorban szeretett bele a táncos-koreográfusba, akivel egy évig voltak együtt, tavaly tavasszal ért véget a kapcsolatuk. Tóth Gabi nem tagadta, megviselték a történtek és nehezen tette túl magát a nagy szerelmen. Az énekesnő és Markó Robi békében váltak el, szakításuk után még néhány alkalommal vállaltak közös fellépéseket, például a Miss International Hungary szépségversenyen és a 2014-es Viva Cometen is.

Amit már eltáncoltál, azt senki se veheti el tőled!!Èljen a tànc vilàgnapja!!!:) hàlàs vagyok hogy elsajàtíthattam ezeket a csodàlatos tàncokat! Köszönöm Markò Robinak!!!!!:)

Posted by Tóth Gabi on Wednesday, April 29, 2015

 A videóra kattintva te is nosztalgiázhatsz Tóth Gabi és Markó Robi dögös táncával:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top