Sztárok

Éden Hotel: a TV2 nem engedte képernyőre Nórit

Az Éden Hotelből való kiesése utáni napon hiányoltuk Nórit a TV2 képernyőjéről. Éppen ezért felkerestük a csatornát, hogy megtudjuk, a lány miért nem nyilatkozott azt követően, hogy távozott a hotelből.

Nagy botrányt okozott, hogy a TV2 adásba engedett egy olyan jelenetet az Éden Hotelből, amin Nórival a párja erőszakoskodott, és senki nem avatkozott közbe. Az esetet követően pedig Nórinak játékostársai döntése értelmében el kellett hagynia az Éden Hotelt. Természetes, hogy a történtek után kíváncsiak lettünk volna arra, hogy Nóri mit nyilatkozik, ám kiesését követően nem láthattuk a képernyőn. Ez különösen annak fényében érdekes, hogy korábban megszokhattuk, az Éden Hotel játékosai kiesésük után interjút adnak az Éden Éjjelben, majd a Mokkában. Ám a lány egyik műsorban sem tűnt fel. Kedd éjjel nem látogatott el a stúdióba, és szerda reggel sem szerepelt. Mindeközben a csatorna belső vizsgálatot indított az erőszak ügyében, és mint kiderült, ennek köze volt ahhoz, hogy Nórit hiányolnunk kellett. “A belső vizsgálat lezárultáig az érintettek nem nyilatkoznak a történtekről a sajtóban”tudtuk meg a TV2-től.

Éden Hotel: a TV2 nem engedte képernyőre Nórit

A vizsgálat egyébként szerdán lezárult. A csatorna elismerte a hibáját és bocsánatot kért. Írásbeli figyelmeztetésben részesítette a terület vezetőjét és a tartalom átvételéért felelős szerkesztőt, ezen kívül szakmai továbbképzést indítanak a munkatársaknak: “…mely magában foglalja napjaink fontos társadalmi kérdéseit, kiemelten a nők elleni erőszakkal kapcsolatos normák és elvárások ismeretét. Annál is inkább, mert a jelenetben fellelhető agresszív és méltatlan verbális és nonverbális viselkedés nem összeegyeztethető a TV2 értékrendjével– olvasható a TV2 közleményében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top