Sztárok

Csaposnak állt Istenes Bence

Egy különleges eseményre állt össze az RTL műsorvezetője, Istenes Bence és Fluor Tomi. A srácok estéjének középpontjában a sör állt.

Fluor Tomi, Istenes Bence és a Mary Popkids két frontembere bevették a bulinegyed egyik felkapott helyének bárpultját, ezúttal saját maguk csapolták a sört. A fiúk a világ egyik legnépszerűbb sörmárkájának buliján igyekeztek ellesni a tökéletes sörcsapolás fortélyait. Bár Fluor Tomi egyszer korábban már próbálkozott ilyesmivel, most kissé nehezen boldogult a helyes pohártartással és a sörhab precíz levágásával, így nem csoda, hogy a művelet végére a pult sörben úszott.

#heineken #openbudapest #starserve #istenesbence #yolotetko

A photo posted by Fluor Tomi (@fluortomi) on

“Imádom a sört, de bevallom, eddig nem annyira érdekelt, hogy szakszerűen van-e csapolva az italom, csak az számított, hogy elég hideg legyen. Most, hogy rájöttem, mennyivel jobb élmény profin csapolt sört inni, biztosan erre is oda fogok figyelni. És azon sem fogok értetlenkedni, hogy miért öblíti ki a pultos a poharamat a csapolás előtt, mert tudom, hogy ezzel lehűti a poharat és a söröm tovább marad megfelelő hőmérsékletű”mondta el Fluor Tomi.

Istenes Bencéről pedig kiderült, igazi gourmet, ha sörről van szó. “Ha elmegyek egy bárba, fontosnak tartom, hogy a szervírozás is olyan legyen, amit egy finom és jó minőségű sör megérdemel. Az olyan helyeket szeretem, ahol nem futószalagon szolgálnak ki, hanem azt érzem, a csapos szívét-lelkét beleteszi abba, amit csinál, és szeretettel, odafigyeléssel szolgál ki. Nem az a fontos, hogy fényűző legyen a hely, hanem az, hogy otthon érezzem magam” hangsúlyozta Istenes Bence.

A buliról néhány képet a galériánkra kattintva láthatsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top