Sztárok

Megrázó részletek Kóti Árpád haláláról

Kóti Árpád az otthonában lett rosszul vasárnap éjjel, a mentők már nem tudtak rajta segíteni. Az özvegye mesélt a részetekről.

A nemzet színésze a szívrohamot megelőző este még jókedvű volt, kutyát sétáltatott, és elköszönt Németországba visszainduló fiától.

“Előző nap azt mondta fáradt, nem jött ki velem a kertbe, inkább focit nézett, mindig talált valami meccset a tévében. Este aztán még levitte a kutyát, és elköszönt a fiunktól, jókedvű volt, a fiunk mondta is, hogy apuci, régen nem néztél ki ilyen jól. Lefeküdtünk, de éjjel átjött hozzám, hogy nagyon rosszul van. Éreztem, hogy jéghideg a teste, azonnal hívtam a mentőket. Bement a fürdőszobába, megmosta az arcát, belenézett a tükörbe, aztán összeesett. Addigra megjöttek a mentők, de már nem tudták megmenteni, pedig nagyon gyorsan kiértek” – mondta el a Blikknek Kóti Árpád özvegye, Ildikó.

Kóti Árpád alig egy hónapja már rosszul lett egyszer a szívével, húsvét előtt intenzív osztályra került, de pár nap múlva jobban lett, és saját felelősségére távozott a kórházból, az ünnepek után még játszott is. Már a jövő évadra is megkapta a szereposztást a nyitó előadásban, a Magyar Faustban játszotta volna Lucifert.

Megrázó részletek Kóti Árpád haláláról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top