Sztárok

Rendőri intézkedések a kórházban, ahol Katalin hercegnő szül

Egyre több jel utal arra, hogy Katalin hercegnő már a londoni St. Mary’s Kórházban van, vagy legalábbis órákon belül megérkezik oda.

Kedden reggel a kórház előtt várakozó emberek különös mozgolódásra lettek figyelmesek: az eddig is az utcán ácsorgó rendőrök mellé további biztonsági emberek érkeztek meg, és azóta se mozdulnak onnan. A biztonságiakkal bombakereső kutyák is megjelentek – ők a brit titkosszolgálat különlegesen kiképzett kutyái, akik évek óta minden helyszínt bejárnak és átvizsgálnak még azelőtt, hogy a királyi család tagjai megérkeznének oda. Ilyenkor még a csatornafedeleket is felszedik, oda is beszimatolnak az ebek. Ez történt most is.

Rendőri intézkedések a kórházban, ahol Katalin hercegnő szül

A brit lapok közül többen arról számoltak be, hogy Katalin hercegnő már megérkezett a kórházba, emiatt van több rendőr az intézmény körül. Szerintük Katalint az egyik oldalsó bejáraton vitték be a kórházba, mint ahogyan az 2013. július 22-én György herceg születésének napján, hajnalban történt. Más netes lapok azonban azt írják, hogy a hercegnő órákon belül megérkezik a St. Mary Kórházba, tehát még nincs ott. Akármelyik verzió is az igazság, a kiemelt biztonsági jelenlét egyértelmű jelzése annak, hogy nagyon közel van a szülés ideje.

Rendőri intézkedések a kórházban, ahol Katalin hercegnő szül

Katalin hercegnő és Vilmos herceg eközben péksüteményt és kávét küldött a kórház előtt várakozó embereknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top