Sztárok

Katalin hercegnő szülése – Harry herceg nem fog találkozni a kisbabával

Hiába reménykedett Harry herceg, hogy a kiírt napon, április 25-én születik majd meg Vilmos és Katalin hercegnő második gyermeke, csalódnia kellett. Károly herceg fiatalabbik fiának el kellett utaznia, így jó ideig nem találkozhat a család legkisebb tagjával.

Harry herceg csak pár napot tartózkodott Európában: április 24-én Törökországban volt az apjával, Károly herceggel, ahol az I. világháború egyik legnagyobb ütközetére, az éppen száz évvel ezelőtt lezajlott gallipoli csatára emlékeztek meg magas rangú vezetőkkel együtt. Másnap a londoni maratoni futás győzteseinek adta át a díjakat, hétfőn azonban már vissza is repült Ausztráliába.

A herceg ugyanis leszerelése előtti utolsó, négy hónapos katonai kiképzésén és hadgyakorlatokon vesz részt Ausztráliában, s ezt csak királyi kötelessége miatt szakította félbe. Persze reménykedett benne, hogy éppen e pár napban születik majd meg bátyja, Vilmos herceg és Katalin hercegnő második gyermeke, de a természetnek még egy királyi sarj sem tud parancsolni.

Harry minden bizonnyal majd csak május 18. után láthatja unokaöccsét vagy unokahúgát. Bár május 9-én Ausztráliából Új-Zélandra utazik, ahol a királynőt képviseli egy hivatalos látogatáson, onnan csak 16-án térhet vissza Angliába.

Ezeket már olvastad Katalinról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top