Sztárok

Cserpes Laura kitart Berki mellett

Cserpes Laura annak ellenére is hisz Berki Krisztiánnak, hogy a férfi volt kedvese tegnap kitálalt a kapcsolatukról, és az elmondottakat fotókkal is bizonyítani tudta.

A Blikk úgy tudja, Berki Krisztián csak annyit mondott el Cserpes Laurának, hogy az Éden Hotel forgatása idején Costa Ricán szexuális viszony fűzte az egyik stábtaghoz. Zsuzska állítása szerint azonban a viszony itthon is folytatódott egészen addig, amíg meg nem látta Berki és Laura közös képét. Cserpes Laura a kedvesének hisz.

“Laura tisztában volt azzal, hogy Krisztiánnak volt egy élete azelőtt is, hogy találkozgatni kezdtek volna. Laura ezt a kapcsolatot azonban tiszta lappal kezdte, nem akar foglalkozni semmilyen múltbeli dologgal. A lány tudott Zsuzska létezéséről, azt is tudta, hogy Krisztiánnak volt köze hozzá. Éppen ezért ez a dolog egyelőre nem rengeti meg a kettejük kapcsolatát. Inkább Krisztiánnak hisz, mint a szemének” – árulta el az énekesnő egyik közeli ismerőse.

A lap szerint Berki 2 hét eltéréssel ugyanabba az étterembe vitte Zsuzskát és Cserpes Laurát, az instagram fotókat megnézheted a Blikk weboldalán.

Berki Krisztiánról készült képgalériánkat itt nézheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top