Sztárok

Aleska Diamond elárulta, kiért rajong

Aleska Diamond egy nagyon meglepő, nosztalgikus bejegyzést osztott meg követőivel, amiben fény derült arra, hogy melyik magyar zenészért rajong.

Aleska Diamond életrajzi könyve pár napja jelent meg, amiben magánéletéről vall, és bár azt hittük, elolvasása után már mindent tudunk az egykori felnőttfilmesről, tévedtünk. Aleska Diamond hétfőn nosztalgikus hangulatba került, és egy porosodó CD-t rántott elő a fiókjából, amit nem más, mint Hevesi Tamás dedikált neki. Mint kiderült, Aleska gyerekkorában nagy Hevesi Tamás-rajongó volt, és nagyjából tízévesen arra is lehetőséget kapott, hogy a színpadon táncoljon az énekessel. Arról pedig valószínűleg akkor még nem is álmodott, hogy évekkel később pont Hevesi Tamás feleségével fog szerepelni a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben.

Sajnos arról nincs videó, hogy táncolt rajongása tárgyával a kis Aleska Diamond, de arról vannak fotóink, milyen volt gyerekként:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top