Sztárok

Az elfogadásért zenél DJ Dominique barátaival

DJ Dominique ismét jótékonysági koncertet szervez zenész barátaival a hátrányos helyzetben lévő és fogyatékos gyermekek számára. Idén többek között Vastag Csaba is csatlakozott az akcióhoz.

DJ Dominque 23 éve minden évben szervez egy napot, amikor a barátaival több száz vagy ezer gyermeknek adnak egy életre szóló élményt. A DJ Dominique és Barátai Jótékonysági Koncertsorozat idei fő mondanivalója is az integráció és az elfogadás. A lemezlovas koncertjein a fiatalok által legkedveltebb sztárok lépnek fel, így idén ott lesz Vastag Csaba, Kis Grófó, a Hősök, a Children of Distance, Ricsi Pí az Animal Cannibalsből, Dynamic, Bárány Attila, Newik, DJM,valamint Thomx.

“Nekünk, ép embereknek kötelességünk segíteni másokat, de sajnos ez nem mindig sikerül. Ezért több mint húsz éve próbálok találni minden évben egy napot, amikor összefogunk zenész barátaimmal és egy nagyszabású koncertet adunk azokért az emberekért, akik ezt megérdemlik, akiknek nincs lehetőségük bármikor eljutni egy ilyen rendezvényre. Minden évben óriási tömegek érkeznek, és rengeteg ajándékot hoznak magukkal, amit szétosztunk a rászorulók között. Idén rendhagyó módon arra kérjük a vendégeinket, hogy bár az esemény most is ingyenes lesz, de belépőjegyként hozzanak magukkal egy dobozos tejet, amit az Alföldi Tej Kft. megdupláz, így reményeink szerint több ezer liter tejet adhatunk át a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, EGYMI és Kollégium részére” – mondta el a rendezvény kapcsán DJ Dominique, aki Vastag Csabáék társaságában április 26-án, lép fel a Papp László Sportarénában.

Vasárnap este sok kis gyerkőc örülne egy hasonló ajándéknak, akár kendő nélkül is… ((-: Tudjátok, a belépő csupán egy…

Posted by Dj Dominique + Fergeteg Party on Thursday, April 23, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top