Sztárok

Ezért akar lefogyni Caramel

Caramel elárulta, miért vár rá kőkemény fogyókúra

Caramelre mozgalmas hetek várnak. A világsztár Craig David koncertjén fog fellépni, ami nagy izgalommal tölti el, érthető okokból. “Engem is meglepett a döntése, ez már tavaly kiderült, és hónapokig el sem akartam hinni, hogy rám esett a választás, de igazából még ma sem fogtam fel teljesen. Annyira persze már tudatosult bennem, hogy hosszú hetek óta próbálok a koncertre. Én lépek először színpadra, hiszen ő fogja megkoronázni az estét. Miután rólam lement az izgalom a fellépés miatt, utána már hátradőlve tudom élvezni Craig David buliját” – mondta el ezzel kapcsolatos érzéseit Caramel a Borsnak.
Az énekes azt is elmondta, felszaladt rá nagyjából tíz kiló az elmúlt időszakban, de fontosnak tartja, hogy ezt le is adja majd, méghozzá hamarosan. Szeptemberben lesz ugyanis az esküvője, ahol már jobb formában szeretne lenni. “Egy kis felesleg felszaladt rám mostanában, egész pontosan tíz kiló, amitől szeretnék megszabadulni. A koncert miatt most nincs időm sportolni vagy edzőterembe járni, ezért egyelőre a diétát fogom erősen. Május harmadikán lemegy a koncert Craig Daviddel, utána lesz időm a mozgásra is. Szeretnék az esküvőre jobb formába kerülni, mert nem mindegy, hogy fogok mutatni a gyönyörű kedvesem és a kislányom mellett” – mondta el az énekes.

facebook.com/caramelmusic
Forrás: facebook.com/caramelmusic

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top