Sztárok

Baukó Éva megdöbbentően őszinte vallomása

Baukó Éva nyíltan és őszintén vallott nehéz időszakáról.

Baukó Éva padlóra került ugyan, de most kifejtette, pontosan mit is jelent ez. Mint mondja, szerencsére nem depressziós, viszont nehéz korszakában van, és azon van, hogy ebből talpra is álljon. Ahogy a botrányhősnőt ismerjük, ez valószínűleg sikerül is neki.

“Minden ember életében eljön az a pont, amikor a negatív embereket, a »kedves« energiavámpírokat sikerül eltakarítaniuk az életükből, mert ha ez nem sikerül, mindaddig benne ragadnak ebbe a mókuskerékbe! És ha Isten megengedi, végig nézhetitek az ő bukásukat!! (…) nem vagyok depressziós csak az életemnek egy nehezebb korszakát élem, csalódtam emberekben, de egy erős törtető nő vagyok és igyekszem megvalósítani a céljaimat!! Amik igen egyszerűek: család, lakás, autó! Mint a normális embereknek! A celebség nem könnyű, ha ismerkedni szeretnél, mert nem tudhatod kire kíváncsiak igazából! De egy mondás igaz a szerelem úgyis megtalál nem kell keresned!! Jelen pillanatban önmagam a legfontosabb, hogy megtaláljam a belső harmoniámat és saját magammal foglalkozzak!!” – írta a celeb közösségi oldalára.

facebook.com/VVEvaOfficial
Forrás: facebook.com/VVEvaOfficial

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top