Sztárok

Ezért hagyta abba a pornózást Aleska

Aleska Diamond elárulta, mitől döbbent rá, hogy ideje változtatni.

Aleska Diamond még sikerei csúcsán volt, amikor rádöbbentette akkori barátja, hogy mennyire nincsen rendben ez a felnőttfilmezés, írja a Bors.
“Akkor, a barátom szavai hatására ismertem fel, hogy Aleska Diamondként milyen példát is mutatok a jövő generációjának. Rossz példát, ami azt sugallja, hogy kamerák előtt szexelni elfogadható dolog, érzelmek nélkül, pusztán az élvezetekért. És ami azt is sugallta, hogy nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy nőt nem vesznek emberszámba, hanem árucikként tekintenek rá, amit lehet használni, kihasználni” – mesélte el a celeb.
A felismerés igencsak intenzíven hatott rá, mint mondja. “Nem vagyok az a sírós fajta, de amikor felfogtam, hogy mit tettem magammal meg a családommal, olyan zokogás tört rám, hogy nem tudtam abbahagyni. Addig nem mertem bevallani magam­nak nyíltan, hogy tulajdonképpen az égvilágon semmit nem ér mindaz, amit pornószínésznőként elértem. Nem számít, hogy milyen díjakat zsebeltem be, hogy körbejártam a fél világot. Előtte soha bele se gondoltam, hogy milyen lesz, amikor negyvenéves, kétgyerekes anyukaként nem mutogathatom a felnőttfilmes elismeréseimet, nem sztorizhatok a forgatásokról, nem eleveníthetem fel éle­tem­nek ezt a szakaszát, mert egyáltalán nem ez az, amire büszkének kéne lennem” – vallotta be Aleska Diamond, akinek most az a célja, hogy bár vállalja a múltját, azt is elérje, hogy mások is múltként tekintsenek erre az időszakra.

facebook.com/aleska.diamond
facebook.com/aleska.diamond

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top