Sztárok

Íme minden részlet Katalin hercegnő szülőszobájáról

Bár arról még nincs információ, hogy kislánynak vagy fiúnak ad-e életet a napokban Katalin hercegnő, azt már biztosan tudjuk, hol fog szülni és milyen környezetben. Erről most te is mindent megtudhatsz!

Katalin hercegnőnek bármelyik pillanatban megszülethet második gyermeke, akit ugyanabban a kórházban, a St. Maryben, fog világra hozni, mint György herceget. A kismama egy négycsillagos hotel luxuslakosztályához hasonló szülőszobát kap majd. Egy asszony, aki korábban szintén ott szült, a Us Weeklynek mesélt saját élményeiről. “Padlószőnyeg van és elég szekrény ahhoz, hogy minden elférjen, amit magukkal kell vinniük. Van tévé, hűtőszekrény, függönyök, szép ágyneműk és saját fürdőszoba. Nem is beszélve arról, hogy az ételek is kifejezetten finomak” – kezdte a fiatal anya, aki azt is hozzátette, szülés után Katalin hercegnőnek lesz ideje egy kis pihenésre is. “Miután világra hozta a gyermeket, a picit elviszik a csecsemőszobába, így Katalin eltölthet pár nyugodt órát és fenséges vacsorát kap” – árulta el az asszony.

A kórház körül napok óta nagy a biztonsági készültség, hiszen Katalin hercegnő legfanatikusabb rajongói már sátort vertek az épület körül, hogy egyetlen fontos pillanatról se maradjanak le.

Galériáinkra kattintva megnézheted a legfrissebb képeket Katalin hercegnőről és György hercegről és arról, hogyan várják a rajongók a királyi baba érkezését:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top