Sztárok

Gesztesi Károly kikezdett Demcsák Zsuzsával – videó

Egyre különösebb dolgok történnek a TV2 képernyőjén. Csütörtökön azt láthattuk, hogyan feszeng Berki Krisztián Cserpes Laura exének társaságában, a pénteket pedig azzal indítottuk, hogy Demcsák Zsuzsa nyíltan flörtölt Gesztesi Károllyal.

Gesztesi Károly nőügyeivel tele van a sajtó, a színész pedig úgy tűnik, máris egy új hölgyre vetett szemet. Kiválasztottja most éppen Demcsák Zsuzsa, akivel a TV2 reggeli műsorában találkoztak. Gesztesi Károly új projektjéről beszélt, ősszel ugyanis filmet forgat Bujtor István emlékére, ám monológjába egy rámenős kérdést is becsempészett: “Nem Kern Andris lesz a filmben, hanem egy nagyon szép lány. Nem érsz rá véletlenül?” – szegezte a kérdést Demcsák Zsuzsához. A Mokka háziasszonya lányos zavarában gyorsan megkérte Gesztesit, mutassa meg neki, hogyan szokta elcsavarni a nők fejét. A Jóban Rosszban színésze pedig egy vacsorát ajánlott a műsorvezetőnek. Váczi Gergő inkább gyertyatartóként vett részt ebben a furcsa helyzetben, arra azonban rákérdezett kolléganőjénél, hogy szabad préda-e, mire Demcsák Zsuzsa határozottan, sejtelmes mosollyal válaszolt: “én is szingli vagyok”.

A videóra kattintva megnézheted, hogy flörtölt Gesztesi Károly és Demcsák Zsuzsa:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top