Sztárok

Eurovízió: Boggie elvarázsolja egész Európát

Boggie, bár egyszer már nemzetközi YouTube-sztár lett Parfüm című dalával, mégsem bíz mindent az internetre. Az énekesnő most egy nagyon izgalmas és menő projektbe vágott bele.

Boggie-nak még A Dal során volt egy ígérete: a verseny során vállalta, ha bekerül a magyarországi döntőbe, akkor egy flashmobot szervez, hogy együtt énekelje rajongóival versenydalát. Ez a Bazilika előtti Szent István téren megrendezett akció pedig annyira jól sikerült , hogy azt követően, hogy Boggie győzött A Dalban, úgy döntött, Európa több nagyvárosában is közös éneklésre hívja a közönséget. Az Eurovízió magyar indulója már megjárta Amszterdamot és Berlint, és mindkét helyen nagy sikere volt, sokan beálltak mellé énekelni:

Megnézem
Összes kép (1)

A következő állomások pedig: Stockholm, London, Párizs és Róma. “Nagyon izgalmas feladat, és persze jó játék, nagy kaland Európa legszebb terein utcazenélni, Szakonyi Milán barátommal, aki Bécsben is mellettem fog állni a színpadon, de van ennek az akciónak egy mindezen túlmutató üzenete is. Ez a dal, bár én éneklem, sokakért, sokunk nevében szól. Az, hogy együtt adom elő számomra ismeretlen emberekkel, az, hogy erre az emberek kaphatóak, szívesen állnak mellém, szimbolizálja az összefogás szükségességét, és persze a zene erejét. Nagyon várom már, hogy Bécsben, az Eurovízió színpadán állhassak, de az addig hátralévő közel egy hónapban szeretném minél több helyre eljuttatni a dalt és annak üzenetét” – mesélt különleges turnéjáról Boggie.

A videóra kattintva megnézheted, milyen volt a budapesti flashmob:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top