Sztárok

10 fotó a világ legszebb nőjének választott Sandra Bullockról

A People magazin minden évben megválasztja a világ legszebb nőjét és férfiját. 1990-ben Michelle Pfeiffer indította a sort, de volt már a világ legszebbje Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez vagy épp Jodie Foster. Idén az olvasók szavazatai alapján pedig nem más, mint az Oscar-díjas Sandra Bullock lett a világ legszebb nője.
Sandra Bullock 1990-ben a Dolgozó lány forgatásakor.
Sandra Bullock 1990-ben a Dolgozó lány forgatásakor.
A szerelemben, háborúban című filmben Ernest Hemingway szerelmét, Agnes von Kurowsky-t alakította.
A szerelemben, háborúban című filmben Ernest Hemingway szerelmét, Agnes von Kurowskyt alakította.
1996-ban a Ha ölni kell című filmre forgatásán.
1996-ban a Ha ölni kell című filmje forgatásán.
2006 - Velencei Filmfesztivál
2006 – Velencei Filmfesztivál
2010-bern jelölték mind a legjobb, mind a legrosszabb színésznő kategóriában. A Szív bajnokaiért meg is kapta a Golden Globe szobrocskát, ahogy az Ő a megoldás című filmjéért is az Arany Málna díjat.
2010-ben jelölték mind a legjobb, mind a legrosszabb színésznő kategóriában. A Szív bajnokaiért meg is kapta a Golden Globe szobrocskát, majd az Oscar-díjat, ahogy az Ő a megoldás című filmjéért is az Arany Málna díjat.
5 évig volt Jesse James felesége, még házasságuk alatt indították el Louis örökbefogadását. A pár azonban szétment, így Sandra Bullock egyedül vitte végig a procedúrát
5 évig volt Jesse James felesége, még házasságuk alatt indították el Louis örökbefogadását. A pár azonban szétment, így Sandra Bullock egyedül vitte végig a procedúrát, 2010 óta egyedül neveli a kisfiút.
“Akkor jöttem rá, hogy híres vagyok, amikor a fejem felett megjelent egy fényképezőgép, pedig épp pisiltem” – mondta egyik nyilatkozatában a színésznő, aki 2010-ben 56 millió dolláros vagyonával a világ legjobban kereső színésznője volt a Forbes magazin szerint.
2013-as Gravitáció című filmje hatalmasat szólt. Az Oscar-díjat ugyan elhappolta előle Cate Blanchett, de a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat megkapta alakításáért.
2013-as Gravitáció című filmje hatalmasat szólt. Az Oscar-díjat ugyan elhappolta előle Cate Blanchett, de a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat megkapta alakításáért.
“Amikor megtudtam, hogy engem választott idén a People magazin a világ legszebb nőjének, azt gondoltam, hogy ‘Ez nevetséges’ és senkinek se mondtam el” – mesélte a lapnak Sandra Bullock, aki hamarosan új filmjében, a Minionokban tér vissza a mozivászonra.
 

Kapcsolódó cikkek:

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top