Sztárok

Napi cukiság – tüneményes fotó Béres Alexandra féléves kislányáról

Béres Alexandra lenyűgözve figyeli, hogyan fejlődik hat hónapos kislánya, Flóra. A sportos anyuka nem tartja kizártnak, hogy a kislány majd egyszer az ő nyomdokaiban lép.

Flóra borzasztó ügyesen mozog, és látszik, rajta, hogy nagyon élvezi. A szakmámból adódóan ilyen szempontból is szoktam figyelni, és abszolút el tudom róla képzelni, hogy nagyon fontos lesz számára a sport a későbbiekben” – árulta el nekünk Béres Alexandra, aki gyorsan megnyugtatott minket, ez nem jelenti azt, hogy már utat szeretne választani kislányának, egyszerűen csak van egy ilyen anyai megérzése.

Szandi azonban azt is megosztotta velünk, nem mindig könnyű egy ilyen aktív babával az élet. “Éjszaka is mozgásban van, két óránkét felébred, úgyhogy öt hónapja konstans álmos vagyok”mesélte Béres Alexandra, aki hozzátette, ezt nem bánja. “Valószínűleg nem lesz több gyermekem és nagyon gyorsan változnak. Így ezt az időszakot is szeretném teljesen kiélvezni, hiszen a legszebb pillanatokat én kapom, és ez mindennél többet jelent nekem” – mondta lelkesen a fáradt, ám boldog édesanya.

Galériánkra kattintva megnézheted Béres Alexandra örökmozgó kislányát:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top