nlc.hu
Sztárok

Bíró Ica fotózás

Bíró Ica 66 évesen levetkőzött: „Ez a body volt a kabát alatt”

Hatvan év felett kezdett új életet.

Bíró Ica, az egykori fitneszlady az elmúlt években temérdek nehézségen ment keresztül. Megvett két, egymás mellett lévő ingatlant, melyből végül semmi sem maradt. Padlóra került, ám erőt vett magán és újra talpra állt. Ma már büszke magára, hogy ennyi idősen is képes volt új életet kezdeni.

„Igen, megvettem két, egymás mellett fekvő ingatlant, kikalkulálva, hogy könnyen ki tudom termelni a hitel összegét. A Megújulás Klub lett volna a korábbi munkáim megkoronázása. Induláskor hozta is, amit elvártam tőle, testet-lelket melengető dolgokat csináltunk, imádtam, hiszen a szeretet energiája áramlott a falai között. Mindent arra szántam, hogy virágzóvá tegyem. Majd rá pár évvel mindenemet elvesztettem. Nemhogy a nyugdíjas éveimet bebiztosítottam volna, de semmim sem maradt” – mesélte Ica a Glamour magazinnak. És mivel foglalkozik most? A híresség Budakeszin él, van munkája a helyi tévénél, emellett ismét úgy érzi, hogy boldog és kiegyensúlyozott. A 66 éves sztárról fotók is készültek az interjú mellé, melyet büszkén osztott meg a Facebook-oldalán. Az egyiken például egyrészes fürdőruhában látható.

„Friss..! Ez a body volt a kabát alatt… az újságból kimaradt. Köszönöm, Glamour Magazin és csapata..!” – írta a fotó mellé Ica. A lap azt is megkérdezte tőle, hogy miért nem a fitnesz vonalon folytatta tovább az életét.

Bíró Ica

Bíró Ica (Fotó: Birton Szabolcs)

„Szívesen folytatnám. A mai napig él a tudásom, amit évtizedeken át szereztem, sőt, szélesebb is lett, legyen szó akár keleti filozófiáról, amivel szintén foglalkoztam. Bárkinek segítek a saját testére szabott tanáccsal. Nem tudok olyan helyre menni, ahol valaki – vagy az anyukája – ne tornázott volna rám. Nem csak az én korosztályom, hanem a feleennyi idős gyerekeik is ismernek. Ha felkérnek, örömmel állok rendelkezésre, ám nem vagyok nyomulós típus. Várom, hogy hívjanak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top